Foltvirágok régebbi fotói itt megnézhetőek a másik blogban. IDE KATTINTVA!

2019. december 26., csütörtök

Évzáró



2019-ben ezen a napon találkoztunk utoljára. 
Aki tudott, eljött .A korábban érkezők szorgos kezekkel gyorsan leszedték a kiállítást.
 Jött a tombolán fődíj nyertes is a nagy takaróért. Ahogy Ági mondta : „ már alig várja, h a kezében legyen”. Boldog volt, szépet kapott.

Az új, 207-es termünkben gyorsan karácsonyi asztalt varázsoltunk. Nem hirdettük meg, de akár lehetett volna pogácsa verseny is. Mindegyik kosárban-tálkában másfajta volt.  Az édes sütik is nagyon finomak, mutatósak voltak. Nem maradt el az asztalról Irén hagyományos lekvár ajándéka . Ott sorakoztak mindenkinek, a megcímzett gyertyatartók is.  Ugyan nem ajándékozunk, de néhány további meglepetés is előkerült.



Klári röviden összegezte a 2019-es évet, sikeresnek értékelte. Több foltvarrós napon, kiállításon vettünk részt az év folyamán.  Nagyon jó kezdeményezés volt Gabika részéről a külön buszozás a szekszárdi OFF-ra.  Az OFF-n elért siker bearanyozta az évet.  2019-ben több közös munka is készült,  ebből a tombola fődíj volt a meghatározó.
Klárinak megköszöntük egészéves munkáját. Ő ugyan azt mondta, h a csoport önjáró, de tudható, ez nélküle nem menne.


Nem maradt el a pezsgős koccintás, és megkóstolhattuk Írén 2019-es évjáratú  borát is /kiváló/.




A szépen terített asztalról fogytak a finomságok, jókat beszélgettünk és gondoltunk azokra a társakra, akik most nem lehettek velünk.
Elbúcsúztunk egymástól. 
Találkozunk : 2020. január 15-én.
 /KÉ/

Nincsenek megjegyzések: