Foltvirágok régebbi fotói itt megnézhetőek a másik blogban. IDE KATTINTVA!

2017. május 28., vasárnap

Május 24.

A tegnap esti,budapesti  özönvíz nem ért el Veszprémig. Ma is csak egy kis átmeneti zivatar jutott nekünk. Így zökkenőmentesen alakult a csoport találkozó.
Szokásosan nagy volt a nyüzsgés az Agóra 204-es termében. Az elmúlt alkalommal Zsóka tanította „NOTAN” technika mindenkit varrásra buzdított. A tőle kapott minta alapján elkészítettük a magunk virágait.  Kiállítás kavalkád lett rövid időn belül. 


  Mónika fekete alapon nagyon színes, mintákat alkotott.


Nyári feladat egy 40x40 cm alapú, 20-25x20-25 cm közepű „NOTAN” lesz. A másik, egy színes toll, amelyet Klári ma mutatott be , leírással rajzzal mellékelve (mindenkinek).


Gabika és Rózsa Kislődön volt az elmúlt héten varrós napon. Gombóc Ágitól a 22.5 fokos sablont tanulták meg. Ebből készítettek rózsaszínű futót  ill. kék párnát.


Többen látogattak Győrbe, foltos napra. A beszámolóban kiemelték Ábrahám Éva szép kiállítását és a sok tombola tárgyat. Az egység csomagból egy zöld színű szemüvegtartót lehetett készíteni .


A szorgalmas Judit és Zsóka bemutatatta új táska kollekcióját.A mai napon Adrien volt a tanítómester. A dinnye( citrom, narancs) tolltartó készítését mutatta be. http://szilvifoltvarras.blogspot.hu/2016/08/pachwork-dinnye-tolltarto.html

Klári mai napi nagy meglepetése a szépséges üvegablak tulipán volt.


A nyári szünidő előtt még egy alkalommal találkozunk. Ekkor ünnepeljük Klára kerek születésnapját, készülünk a meglepetés ajándékkal. Októberre tervben van a csicsói tábor.  
Lejegyezte: Kővári Éva

Nincsenek megjegyzések: