Foltvirágok régebbi fotói itt megnézhetőek a másik blogban. IDE KATTINTVA!

2015. február 22., vasárnap

A bagoly napja

A február 4-i összejövetelünk is kellemes hangulatban zajlott.
Előzetes megbeszélés szerint a „bagoly napja" volt. Aki készített elhozta bagoly motívummal díszített alkotásait. Volt ott táska, pénztárca, kis szütyőke, könyvjelző, edényfogó, könyvborító. valamint ezek szabásmintája.



Etelka bemutatta a születésnapjára kapott blokkokból készült falvédője előlapját. Ez a kelta technika igen elegáns, különösen jól néz ki ezekben a barnás árnyalatokban. Ha elkészül, lesz miben gyönyörködni.

Gabi elhozta takarója előlapját, melyet szépséges szép kék, zöld anyagokból varrt sárga alapon.

Zsóka is készített egy szép takarót, amelyhez rengetegféle, színes, maradék anyagot használt. A motívum neve: „szilveszteri éj”.  Reméljük, nekünk is megtanítja.

Mónika befejezte mintakendőjét, amelyet bekeretezve hozott el. A rajta szereplő 54 öltésmintát nekünk is bemutatta foglalkozásonként folyamatosan.
Aki elkészült vele, elhozta Éva által tanított táskát. Érdekesen mutattak együtt ugyanazon modellek más- más anyagból készült változatai.
Zsuzsi vásárolt a csoportnak egy patentozó szerkentyűt. Be is mutatta, hogyan alkalmazható apróbb tárgyak, kis pénztárcák zárásához.
Judit előzetes tájékoztatást adott a következő foglalkozás anyagából.


Lejegyezte: Janzsóné Marika

Nincsenek megjegyzések: