Foltvirágok régebbi fotói itt megnézhetőek a másik blogban. IDE KATTINTVA!

2020. szeptember 13., vasárnap

2020.szeptember 9.

Július 1-én a három hónapos karantén utáni első találkozáskor még azt gondoltuk, vége ennek a bizonytalan időszaknak. Éjfélkor már kinyitott az AGORA és egész nyáron gyermek zsivajtól volt hangos a ház. Nagyon sok tematikus tábort szerveztek.

A mi első, nyári szünet utáni tervezett foglalkozásunk szeptember 9-én volt. Jó volt újra találkozni. Közös döntésünk: nem mentünk be kedvenc termünkbe, maradtunk az AGORA előtti téren a padoknál.  A kellemes, nyári időben jó volt a szabadban lenni. Valamennyien maszkban jelentünk meg, erről készült is csoportkép.


A mai napon Gabika tanította a kör táskát. 



A tőle megszokott alapossággal mindent elmagyarázott.
  A lapos tányér átmérőjű (24 cm) alapok- eleje, háta - majd az oldala és a cipzár elkészítésének módja mellett a mutatós nyitott zseb- nagymama virágoskertje- minden részletre kiterjedő oktatást kaptunk.








Rózsa már előre dolgozott, napraforgós zsebbel készítette el a kőr táskát.



Ica bemutatta a nyáron készült kollekcióját. Sok kedves, igényes, hasznos apróság. Terv szerint a félév folyamán ezekből tanít nekünk is.






Judit karantén takarója kedves színekkel és mintával, majdnem készen, tűzésre várva készült el. Vidám, szolid táskája is nagy sikert aratott.




Csoportunkból többen voltak a Velencei Patchwork Pikniken. Kellemes és hasznos találkozás volt- mondták elismerően.

Klári megint nagy csomaggal érkezett, kárpitos, maradék anyagokkal lepte meg a csoportot. Judit zsinórt és csipkéket ajánlott.



Elkészült az ez évi programterv, ki mit fog tanítani. Ha nem tudunk találkozni, akkor netes oktatás lesz. Megvan a távoli tervünk is. December 2-án kiállítás megnyitó. Csak bízni tudunk benne, hogy megvalósul.

(lejegyezte: Kővári Éva)

Nincsenek megjegyzések: