Foltvirágok régebbi fotói itt megnézhetőek a másik blogban. IDE KATTINTVA!

2018. május 27., vasárnap

2018.05.23.

A mai napon olyan, VAKÁCIÓ előtti hangulat volt a csoportban. Amikor érkeztünk az AGÓRA-ba  még hétágra sütött a nap, de már dörgés is hallható volt. Amíg együtt voltunk a teremben leszakadt az ég, jó nagy eső áztatta a földet.
Programunk a szokásos módon, bemutatókkal indult. Az elmúlt foglalkozáson Rózsa által tanított házikók többeket alkotásra inspirált. Csíkos, pöttyös, kockás, színes házak születtek.


Klári bekeretezte a tollainkat. Nagyon mutatós lett a kék szegéllyel.

Csoportunkból többen voltak a Tatabányai  „ Tavaszi Quilt Fesztiválon”. Ez megint egy nagy foltos találkozó volt, sok résztvevővel, szépségekkel. Sok volt a vendég kiállító is.  A belépő egység csomagból Rózsa egy cipzáras, Mónika egy bevásárló táskát készített.


Rózsa alkotó kedvét a nagy meleg és a sok eső sem csökkentette. Bemutatta legújabb művét.



Ica tanult egy érdekeset, ezt mutatta be nekünk, „Eszköztartó- tejfölős doboz ruhája”. Látszólag könnyű, nagyon mutatós az biztos.  Icának volt még egy praktikus varrás bemutatója is, zsepitartó, telefontartó készítéséhez alkalmazva.




Nemhiába ,Klári a mi csoportunk vezetője. Mindig van a tarsolyában valami új, praktikus ötlet. Most a különböző formájú  pohár alátétek készítését mutatta be. Pikk- pakk gyorsan készen van, ahogy mondta és láttuk is. Jó kis ajándék.



Amikor már mindennel végeztünk ment a szokásos trécselés. Mindig, mindenkinek van valami mondanivalója, van mit megbeszélni. Ebből is látszik, hogy szeretünk együtt lenni, de kevés az idő.
Két hét múlva szülinapot ünneplünk. Már mindenki a pillangó készítés lázában ég.

Lejegyezte: Kővári Éva

Nincsenek megjegyzések: