Foltvirágok régebbi fotói itt megnézhetőek a másik blogban. IDE KATTINTVA!

2015. december 17., csütörtök

A megnyitó képekben

 Gyülekezünk, mikrofonpróba!

Márkói kislányok, akiket Gabink tanít varrni és most éppen fellépéshez készülődnek. A Foltvarrók himnuszát énekelték el nekünk. Nagy sikerrel!


 A csoport tagjai szaloncukrot varrtak és ezzel köszöntöttük  a hozzánk ellátogató kedves vendégeket. Nagy örömmel vette úgy éreztem minden vendégünk.


 Szaloncukros-nénik. :))


 Tombolásaink. Éva, Zsuzsa és Kavics aki a sorsolást konferálja.




A megnyitó előtt már megnézték a párnáinkat,képekeinket, takaróinkat. 

 
 A megnyitó

Klárink éves beszámolója a csoport életről, tagjainkról.
Amália nyitotta meg a kiállításunkat, ő intézményvezetőként és foltvarróként is értékelte csoportunkat. Most 10 éves a csoport és az első alkalommal is ő nyitotta meg a Foltvirágok kiállítását. Többek között emiatt is őrá esett a választásunk. A csoport ezzel a tagok által varrt blokkokkal köszönte meg neki. Amália várjuk az összevarrt faliképet, hogy majd megmutassad nekünk is!

 

 


TOMBOLA! 




A fődíjunk nyertesei egy nagyon helyes kis család, ahol 3 gyermek nevelkedik. A képen a két nagyobb a pici még karonülő. :) Nagyon jó helyre került, gratulálunk! 


A fődíj
A kiállítás anyagát később egy külön bejegyzésben megnézhető lesz.
Fotó: Fritz Béla
Lejegyezte: Gulyás Andrea

3 megjegyzés:

Unknown írta...

....Kedves Virágok, igen nagyon sajnáltam hogy nem volt energiám leszaladni a kiállításotokra....Remélem a következőre sikerül!Szeretettel, Anna Debrecenből

Unknown írta...

....Kedves Virágok, igen nagyon sajnáltam hogy nem volt energiám leszaladni a kiállításotokra....Remélem a következőre sikerül!Szeretettel, Anna Debrecenből

Foltvirágok írta...

Drága Anna, nagyon örültünk volna neked! Szeretettel ölelünk mi is Téged!