Foltvirágok régebbi fotói itt megnézhetőek a másik blogban. IDE KATTINTVA!

2016. december 30., péntek

Évzáró

Egy kellemes karácsonyi évzárót tartott a csoport.
Finom sütemények egy gyönyörűen megterített asztal fogadott bennünket. Többen készültünk apró figyelmességgel és adtuk át szeretettel a csoporttársainknak.


Kavics egy kedves  köszöntővel adta át Klárinak a virágot. 


















Két kis hercegnő is bearanyozta a délutánunkat, Ági hozta el két kis unokáját Csengét és Rózát. Énekeltek, beszélgettek velünk.
Imádni valóak voltak! Nagyon örültünk, hogy itt voltak velünk!


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! 
Találkozunk 2017-ben.


2016. december 25., vasárnap

Áldott, békés karácsonyt ! 

(fotó: https://www.greetingsisland.com )

2016. december 11., vasárnap

Adventi játszóház ismét.

Harmadik szombat délután vettünk részt idén az adventi rendezvényen , amit az Agórában szerveztek. Öt lelkes Foltvirág,  Éva, Mónika, Zsuzsi , Évi és Andi tartott kis varródélutánt a gyerekeknek. Varrhattak filcdíszeket, mikulásvirágot is. Ági hatodikként jött el megnézni minket, no és azért, hogy készüljön rólunk egy pár fotó. Köszi! :)









XI. kiállítása a csoportnak

Nagy sürgés-forgás volt december 7-én délelőtt az Agórában. A Foltvirágok tagjai és néhány támogató férj a délutáni kiállítás rendezésére jöttek össze. 
A bemutató megnyitója 17 órakor kezdődött. A intézmény képviselőjének köszöntése és Piri Bendegúz hegedűjátéka után Dr Zongor Gábor közpiktor  nyitotta meg a kiállítást a szép számmal összegyűlt érdeklődő előtt.










Értő szeretettel - lánya is varrós társunk - méltatta a tagok kreativitását, szépérzékét. Kiemelte a munkák sokszínűségét különös tekintettel a FA alkotásoknál. Hangsúlyozta a foltvarrás közönséget formáló erejét. 


Dr Tarján Klára csoportvezető megemlékezett a csoport önképző tevékenységéről, a foltos rendezvényeken történő részvételről.
A kiállítás ez év december 21-ig látogatható.
Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
Köszönet a képekért Fritz Bélának!














 





















Jegyezte:   Janzsó Marika